Παραλία Θέρμες

ΚΩΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάτε στην Κω και να μην βιώσετε την μοναδική εμπειρία που προσφέρουν τα θερμά λουτρά.
Ακριβώς μπροστά στην παραλία σε μια στρογγυλή λίμνη που περιβάλλεται από βράχια είναι οι θερμές πηγές. Από τη μια μεριά εισβάλλει κάθε τόσο το κρύο νερό της θάλασσας και από την άλλη καυτά ιαματικά νερά αναβλύζουν από τα έγκατα της γης δημιουργώντας φυσαλίδες στην επιφάνεια.

Παραλία Θέρμες

Μπαίνεις σιγά σιγά μέσα στο νερό. Όταν συνηθίσεις την θερμοκρασία δεν θέλεις να βγεις. Το σώμα και το πνεύμα χαλαρώνουν μέσα σε λίγα λεπτά. Ένα φυσικό σπα. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου γύρω σου, πολύ κοντά σου, αλλά επικρατεί ησυχία λες και βρίσκεσαι σε μια ιερή συνάθροιση. Είναι γνωστό ότι τα θερμά λουτρά έχουν ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό για όλες τις ηλικίες.

Όχι μόνο στους μεγαλύτερους που καταφεύγουν σε αυτά για την θεραπεία από αρθροίτιδες και ρευματοπάθειες αλλά και στις νεότερες ηλικίες τα ιαματικά λουτρά προσφέρουν εκτός από χαλάρωση και ευεξία, όμορφο και λαμπερό δέρμα, θεραπευτικά επίσης και για γυναικολογικές παθήσεις!

Η παραλία στις Θέρμες της Κω έχει μια σπάνια άγρια ομορφιά, περιβάλλεται από μεγάλους βράχους και έχει σκούρα μικρά βότσαλα.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΡΜΕΣ - ΚΩΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΑΡΧΙΚΗ | ΚΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | ΚΩΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΚΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ | ΚΩΣ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ